Механізм управління персоналом на підприємстві
Курсова робота (код: kurs62)
Предмет: менеджмент
Зміст
Вступ
1. КОНЦЕПЦІЯ КЕРУВАННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ РИНКОВИХ ВІДНОСИН
1.ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ВИБІР СТИЛЮ КЕРІВНИЦТВА ПЕРСОНАЛОМ
1.1.Принципові відмінності трудових ресурсів від іншого виду ресурсів
1.2.Схема Блейка- Моутон
1.3. Взаємини з внутрішніми і зовнішніми клієнтами, керівниками, рівними по положенню, підлеглими
2. ОСОБИСТІ ФАКТОРИ В КЕРУВАННІ ПЕРСОНАЛОМ
2.1. Міжособистісні розходження і мотивація працівників
2.2. Методи і критерії набору і добору персоналу в організації
2.3. Професійна орієнтація і соціальна адаптація найнятих працівників
2.4. Методи оцінки роботи персоналу
3. ПРАКИКА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ХЛІБЗАВОДІ №11
3.1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА
3.2. ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА КЕРУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
3.3. ПРОФЕСІЙНО -КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РІВЕНЬ ПЕРСОНАЛУ ХЛІБОКОМБІНАТА "№11" І ЙОГО ХАРАКТЕРИСТИКА
4. ПІДГОТОВКА КАДРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
4.1. Навчання, перепідготовка, підвищення кваліфікації
4.2 Підготовка керівних кадрів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
1. КОНЦЕПЦІЯ КЕРУВАННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ РИНКОВИХ ВІДНОСИН
1.ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ВИБІР СТИЛЮ КЕРІВНИЦТВА ПЕРСОНАЛОМ
1.1.Принципові відмінності трудових ресурсів від іншого виду ресурсів
1.2.Схема Блейка- Моутон
1.3. Взаємини з внутрішніми і зовнішніми клієнтами, керівниками, рівними по положенню, підлеглими
2. ОСОБИСТІ ФАКТОРИ В КЕРУВАННІ ПЕРСОНАЛОМ
2.1. Міжособистісні розходження і мотивація працівників
2.2. Методи і критерії набору і добору персоналу в організації
2.3. Професійна орієнтація і соціальна адаптація найнятих працівників
2.4. Методи оцінки роботи персоналу
3. ПРАКИКА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ХЛІБЗАВОДІ №11
3.1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА
3.2. ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА КЕРУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
3.3. ПРОФЕСІЙНО -КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ РІВЕНЬ ПЕРСОНАЛУ ХЛІБОКОМБІНАТА "№11" І ЙОГО ХАРАКТЕРИСТИКА
4. ПІДГОТОВКА КАДРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
4.1. Навчання, перепідготовка, підвищення кваліфікації
4.2 Підготовка керівних кадрів
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна - 400 грн.
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади менеджменту персоналом на підприємстві, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.