Аналіз необоротних активів в системі управління технічним розвитком підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kurs82)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність необоротних активів, їх функції та класифікація
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази управління необоротними активів
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу необоротних активів
5. Загальний аналіз необоротних активів
6. Аналіз якісного стану і ефективності використання основних засобів
7. Методика аналізу необоротних активів в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий аналіз необоротних активів"



Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження має в своєму складі вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі роз'яснено актуальність аналізу необігових ресурсів, з'ясовано мету і завдання курсової роботи, а також досліджено наукову новизну дослідження з аналізу. В частині доктрини курсової роботи сформульовано стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, розкрито теорію аналізу необоротних активів підприємства, простежено правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, розроблено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, зумовлено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, представлено економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. У наступному елементі курсової роботи вивчено розробку і обґрунтування методики аналізу, оцінено об’єкти, суб’єкти, методичні прийоми, інформаційну базу аналізу, проаналізовано вертикальний і горизонтальний аналіз необоротних активів в системі технічним розвитком підприємств харчової промисловості, визначено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, обстежено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, надано розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, висвітлено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках розглянуто узагальнені результати дослідження аналізу, а також окреслено шляхи поліпшення аналізу необоротних активів підприємства в нових умовах господарювання.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит кредиторської заборгованості підприємства.

Схожі готові теми:

Вишліть номер телефону або e-mail і ми з Вами зв'яжимось




Клікніть, щоб відкрити форму зв'язку