Організація технічного контролю сировини та технологічних процесів у виробництві корпусних меблів
Курсова робота (код: sam178)
Предмет: товарознавство промтоварів
Зміст
Вступ
1. Загальна характеристика підприємства
2. Споживні властивості корпусних меблів
3. Формування споживних властивостей корпусних меблів в процесі виробництва
3.1 Характеристика сировини та організація її техно-логічного контролю
3.2 Характеристика технологічного процесу виробництва корпусних меблів та організація його контролю
4. Контроль якості меблів на підприємстві
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
1. Загальна характеристика підприємства
2. Споживні властивості корпусних меблів
3. Формування споживних властивостей корпусних меблів в процесі виробництва
3.1 Характеристика сировини та організація її техно-логічного контролю
3.2 Характеристика технологічного процесу виробництва корпусних меблів та організація його контролю
4. Контроль якості меблів на підприємстві
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна - 400 грн.
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади товарознавства непродовольчих товарів , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.