Організація технічного контролю сировини та технологічних процесів у виробництві корпусних меблів

Курсова робота (код: sam178)

Предмет: товарознавство промтоварів

Зміст

Вступ
1. Загальна характеристика підприємства
2. Споживні властивості корпусних меблів
3. Формування споживних властивостей корпусних меблів в процесі виробництва
3.1 Характеристика сировини та організація її техно-логічного контролю
3.2 Характеристика технологічного процесу виробництва корпусних меблів та організація його контролю
4. Контроль якості меблів на підприємстві
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади товарознавства непродовольчих товарів , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз грошових коштів підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.