Основні способи зберігання картоплі та дослідження зміни показників її якості

Курсова робота (код: sam179)

Предмет: товарознавство продтоварів

Зміст

Вступ
1. Характеристика основних способів зберігання картоплі
1.1. Підготовка картоплі до зберігання
1.2. Вихідний контроль якості
1.3. Періоди зберігання картоплі
1.4. Типи картоплесховищ
2. Процеси, що відбуваються в картоплі під час зберігання
3. Зміна споживчих властивостей та товарознавча оцінка картоплі при зберіганні
3.1 Хімічний склад картоплі
3.2 Оцінка показників якості картоплі
4. Зміна якості та природні втрати картоплі при зберіганні
5. Оцінка конкурентоспроможності картоплі
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади товарознавства продовольчих товарів , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз власного капіталу підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 250 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.