Проект комплексного закладу ресторанного господарства в Оболонському районі м.Києва
Курсова робота (код: sam199)
Предмет: ресторанне господарство
Зміст
Вступ
1. Обґрунтування проекту
2. Визначення загальної концепції ресторану
3. Організаційно-економічне обґрунтування
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
1. Обґрунтування проекту
2. Визначення загальної концепції ресторану
3. Організаційно-економічне обґрунтування
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна - 400 грн.
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.