Прийняття управлінських рішень в ресторані “Олімп”, м. Київ
Курсова робота (код: sam234)
Предмет: менеджмент
Зміст
Вступ
Розділ 1. Теоретично-методичні основи оцінки ефективності та діяльності підприємств ресторанного господарства
1.1. Сутність та основні показники ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Підходи до її визначення
1.2. Процес (моделі) та особливості прийняття управлінських рішень в закладі ресторанного господарства
1.3. Методика прийняття управлінських рішень та визначення їх впливу на діяльність закладу ресторанного господарства
Розділ 2. Дослідження ефективності діяльності ресторану "Олімп", м. Київ, на основі удосконалення управлінських рішень
2.1. Оцінка ефективності господарської діяльності ресторану "Олімп"
2.2. Аналіз процесу прийняття управлінських рішень в ресторані "Олімп"
2.3. Дослідження впливу діючої системи прийняття управлінських рішень на результати діяльності ресторану "Олімп"
Розділ 3. Рекомендації щодо підвищення діяльності ресторану "Олімп" на основі удосконалення управлінських рішень
3.1. Основні напрямки підвищення діяльності ресторану "Олімп" на основі управлінських рішень
3.2. Методичні підходи до розробки і обґрунтування нових моделей прийняття управлінських рішень
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Розділ 1. Теоретично-методичні основи оцінки ефективності та діяльності підприємств ресторанного господарства
1.1. Сутність та основні показники ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Підходи до її визначення1.2. Процес (моделі) та особливості прийняття управлінських рішень в закладі ресторанного господарства
1.3. Методика прийняття управлінських рішень та визначення їх впливу на діяльність закладу ресторанного господарства
Розділ 2. Дослідження ефективності діяльності ресторану "Олімп", м. Київ, на основі удосконалення управлінських рішень
2.1. Оцінка ефективності господарської діяльності ресторану "Олімп"2.2. Аналіз процесу прийняття управлінських рішень в ресторані "Олімп"
2.3. Дослідження впливу діючої системи прийняття управлінських рішень на результати діяльності ресторану "Олімп"
Розділ 3. Рекомендації щодо підвищення діяльності ресторану "Олімп" на основі удосконалення управлінських рішень
3.1. Основні напрямки підвищення діяльності ресторану "Олімп" на основі управлінських рішень3.2. Методичні підходи до розробки і обґрунтування нових моделей прийняття управлінських рішень
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Ціна - 400 грн.
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади менеджменту , а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.