Аналіз витрат підприємства готельного господарства
Курсова робота (код: sam250)
Зміст
1. Економічна сутність витрат підприємств готельного господарства
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з аналізу витрат підприємств готельного господарства
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ "ГК Верховина"
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат підприємств готельного господарства
5. Загальний аналіз витрат підприємств готельного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств готельного господарства
7. Методика аналізу витрат підприємств готельного господарства в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади готельного господарства витрат підприємства готельного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Це курсове дослідження налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі сформульовано актуальність готельного господарства, надано мету і завдання курсової роботи, а також проаналізовано предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини курсової роботи вивчено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, оцінено теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, висунуто наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, роз'яснено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, наведено коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, зумовлено головні результати діяльності суб’єкта господарювання. В другій частині курсової роботи висвітлено розробку і обґрунтування методики аналізу, окреслено теоретичну модель аналізу, простежено вертикальний і горизонтальний аналіз витрат підприємства готельного господарства, розроблено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, досліджено методику факторного аналізу, оглянуто фінансову оцінку ефективності використання, охарактеризовано використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках визначено узагальнені результати дослідження аналізу, а також розкрито направлення щодо покращення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.