Аналіз витрат підприємства готельного господарства

Курсова робота (код: sam250)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат підприємств готельного господарства
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з аналізу витрат підприємств готельного господарства
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ "ГК Верховина"
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат підприємств готельного господарства
5. Загальний аналіз витрат підприємств готельного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств готельного господарства
7. Методика аналізу витрат підприємств готельного господарства в умовах застосування сучасних інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства витрат підприємства готельного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Це курсове дослідження налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі сформульовано актуальність готельного господарства, надано мету і завдання курсової роботи, а також проаналізовано предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В частині доктрини курсової роботи вивчено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, оцінено теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, висунуто наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, роз'яснено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, наведено коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, зумовлено головні результати діяльності суб’єкта господарювання. В другій частині курсової роботи висвітлено розробку і обґрунтування методики аналізу, окреслено теоретичну модель аналізу, простежено вертикальний і горизонтальний аналіз витрат підприємства готельного господарства, розроблено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, досліджено методику факторного аналізу, оглянуто фінансову оцінку ефективності використання, охарактеризовано використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках визначено узагальнені результати дослідження аналізу, а також розкрито направлення щодо покращення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит стану бухгалтерського обліку підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.