Облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу
Курсова робота (код: sam308)
Зміст
1. Економічна характеристика діяльності підприємств харчування
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Пан Марципан»
4. Організація бухгалтерського обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах харчування
5. Первинний облік реалізації товарів і продукції підприємств харчування
6. Синтетичний і аналітичний облік реалізації товарів і готової продукції
7. Відображення реалізації товарів і продукції підприємств харчування в фінансовій звітності
8. Організація обліку реалізації товарів і готової продукції на основі використання інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади бухобліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Презентація на тему курсової роботи "фінансовий облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції"
Структура курсової роботи по проблемі
Курсова робота об'єднує вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі досліджено актуальність обліку ресурсу товарів, зумовлено мету і завдання дослідження, а також окреслено інформаційну базу курсової роботи обліку. В розділі по теорії курсової роботи обстежено відповідність діючої організації обліку в компанії сучасним вимогам розвитку економіки, визначено місце і роль фінансового обліку, вивчено доктрину бухгалтерського обліку товарних запасів підприємства, простежено нормативне забезпечення і спеціальну літературу, роз'яснено полеміку навколо вивчаємого питання і визначення у відношенні до нього, надано економічну оцінку підприємства. В прикладному фрагменті курсової роботи опрацьовано організацію обліку, оцінено зарубіжний досвід та міжнародні стандарти обліку, документи з обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, наведено аналітичний і синтетичний облік, проаналізовано генерування даних обліку в звітності, оглянуто комп'ютеризацію і автоматизацію в ході обліку. У висновках розроблено узагальнені результати дослідження обліку, а також сформульовано напрями вдосконалення обліку товарних запасів підприємства в нових умовах господарювання.