Облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: sam308)

Предмет: фінансовий облік

Зміст

Вступ
1. Економічна характеристика діяльності підприємств харчування
2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Пан Марципан»
4. Організація бухгалтерського обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах харчування
5. Первинний облік реалізації товарів і продукції підприємств харчування
6. Синтетичний і аналітичний облік реалізації товарів і готової продукції
7. Відображення реалізації товарів і продукції підприємств харчування в фінансовій звітності
8. Організація обліку реалізації товарів і готової продукції на основі використання інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади бухобліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Презентація на тему курсової роботи "фінансовий облік реалізації та іншого вибуття товарів і продукції"



Структура курсової роботи по проблемі

Курсова робота об'єднує вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі досліджено актуальність обліку ресурсу товарів, зумовлено мету і завдання дослідження, а також окреслено інформаційну базу курсової роботи обліку. В розділі по теорії курсової роботи обстежено відповідність діючої організації обліку в компанії сучасним вимогам розвитку економіки, визначено місце і роль фінансового обліку, вивчено доктрину бухгалтерського обліку товарних запасів підприємства, простежено нормативне забезпечення і спеціальну літературу, роз'яснено полеміку навколо вивчаємого питання і визначення у відношенні до нього, надано економічну оцінку підприємства. В прикладному фрагменті курсової роботи опрацьовано організацію обліку, оцінено зарубіжний досвід та міжнародні стандарти обліку, документи з обліку реалізації та іншого вибуття товарів і продукції на підприємствах ресторанного бізнесу, наведено аналітичний і синтетичний облік, проаналізовано генерування даних обліку в звітності, оглянуто комп'ютеризацію і автоматизацію в ході обліку. У висновках розроблено узагальнені результати дослідження обліку, а також сформульовано напрями вдосконалення обліку товарних запасів підприємства в нових умовах господарювання.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит витрат на оплату праці підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 250 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.