Контроль витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
Курсова робота (код: kr028)
Зміст
1. Економічна сутність витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Аналіз нормативної бази і огляд спеціальної літератури з контролю витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
3. Аналіз основних показників діяльності базового підприємства
4. Організація і планування контролю витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
5. Методика контролю витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Методика контролю і ревізії витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості в умовах використання новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Пропонована курсова робота розподіляється на: вступ, концептуальні рубрики, контрольні рубрики, висновок, регістр використаних джерел й доповнення.
В преамбулі оцінено актуальність теми курсової роботи, мету й задачі дослідження та вивчено предмети та об’єкти та інформацію та методичний спосіб та напрямки апробації дослідження.
У першому пункті розроблено загальну характеристику предмету курсової, розгляд міри опрацювання поточних тем українськими та закордонними фахівцями, визнання і підтвердження необхідності особистого напрямку вивчення проблеми і огляд нормативної бази й професійних джерел, надана оцінка порядку конструкції управління суб’єкта господарської діяльності та охарактеризовані його основні статті господарювання і балансу в русі за колишні 3-4 роки, перспективи господарювання суб’єкта господарської діяльності в цілому і за відокремленими напрямами та оцінювання стосовно ресурсів покращення якості поведінки суб’єкта господарювання.
В дослідній рубриці представлено організацію інспектування та методику аудиту витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості та висунуто систему бухгалтерського обліку в товаристві й методику внутрішньогосподарського контролю і узагальнення результатів контролю, створення звіту контролю.
В висновку представлено результати реалізованого вивчення за задумом курсового дослідження, описані шляхи відносно удосконалення аудиту витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості.
Список застосованих джерел укладається з матеріалів, що були використані при вивченні теми. За текстом курсовика виставлені посилання на номер джерела у регістрі.
У додатках надані створені автором шаблони документів, форма №1 і звіт про фінансові результати з річних звітів суб’єкта господарювання а також інформативні табличні матеріали і поточні результати аналітичних обрахунків й інші матеріали, використані в курсовому досліджені.
Курсовик написаний відповідно з методикою університеті, в котрому він був зданий, а також згідно до потреб МОН України. За текстом зображені графічні дані, а саме наступні: таблиці, графіки, гістограми, схеми, алгоритми інформатизації процесу управління. Надана курсова робота була уже благополучно складена у київському вищому навчальному закладі. Її можна вживати як стандарт для написання власної курсової роботи або для більшого оволодіння теми досліджування.