Контроль поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення

Курсова робота (код: kr039)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Значення контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення в системі управління підприємством
2. Огляд законодавства і аналіз літератури з контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
3. Дослідження діяльності підприємства, на матеріалах якого виконується робота
4. Організаційна стадія контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Дослідна стадія контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Застосування комп'ютерної техніки в умовах контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Запропонована курсова робота має такі розділи як преамбула та теоретичні рубрики й методологічні бази, висновок, регістр застосованої літератури, додаток.

В передмові висвітлено роль теми курсового проекту та мету і задачі проекту, опрацьовано предмети і об’єкт та інформаційну базу та методичні засади, наукову новизну проекту.

В першій частині окреслено загальну сутність предмету роботи, аналіз рівня розкриття цих проблем нашими та іноземними ученими, визначення і доведення необхідності особистого напрямку вивчення теми, оцінку права і бази, професіональних джерел і зроблена характеристика системи структури менеджменту підприємства та охарактеризовані його загальні показники господарювання, балансу у русі за останні три роки, перспективи діяльності суб’єкта господарської діяльності в цілому та за певними напрямами та оцінки стосовно резервів підвищення ефективності роботи компанії.

У методичному розділі досліджено планування перевірки та проведення аудиту поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і висунуто систему бухгалтерського обліку у організації й методику внутрішнього контролю і виведення результатів ревізії і складання звіту контролю.

В висновках і пропозиціях розроблено результати проведеного опрацювання за ідеєю курсового проекту й репрезентовані напрями для покращання перевірки поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення.

Список вживаної літератури укладається з матеріалів, які використовувались при дослідженні тематики. По тексту роботи проставлені виноски на номер джерела у переліку.

В додатку представлені складені автором форми документів, форма №1 та звіт про фінансові результати із статистичної звітності компанії а також аналітичні таблиці а також загальні результати оцінювальних обчислень а також інші джерела, використані в курсовому проекті.

Курсовик зроблений згідно з методологічними рекомендаціями ВИШі, в якому він був зданий, а також згідно до вимог МОН України. По тексту представлені графічні матеріали, а саме такі: таблиці, графіки, гістограми, схеми, алгоритми автоматизації порядку управління. Представлена курсова робота була вже вдало складена у провідному вищому навчальному закладі. Її можна споживати як приклад для написання своєї курсової роботи чи для більшого оволодіння теми дослідження.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Облік дебіторської заборгованості підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.