Контроль поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Курсова робота (код: kr039)
Зміст
1. Значення контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення в системі управління підприємством
2. Огляд законодавства і аналіз літератури з контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
3. Дослідження діяльності підприємства, на матеріалах якого виконується робота
4. Організаційна стадія контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Дослідна стадія контролю і ревізії поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Застосування комп'ютерної техніки в умовах контролю поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Запропонована курсова робота має такі розділи як преамбула та теоретичні рубрики й методологічні бази, висновок, регістр застосованої літератури, додаток.
В передмові висвітлено роль теми курсового проекту та мету і задачі проекту, опрацьовано предмети і об’єкт та інформаційну базу та методичні засади, наукову новизну проекту.
В першій частині окреслено загальну сутність предмету роботи, аналіз рівня розкриття цих проблем нашими та іноземними ученими, визначення і доведення необхідності особистого напрямку вивчення теми, оцінку права і бази, професіональних джерел і зроблена характеристика системи структури менеджменту підприємства та охарактеризовані його загальні показники господарювання, балансу у русі за останні три роки, перспективи діяльності суб’єкта господарської діяльності в цілому та за певними напрямами та оцінки стосовно резервів підвищення ефективності роботи компанії.
У методичному розділі досліджено планування перевірки та проведення аудиту поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і висунуто систему бухгалтерського обліку у організації й методику внутрішнього контролю і виведення результатів ревізії і складання звіту контролю.
В висновках і пропозиціях розроблено результати проведеного опрацювання за ідеєю курсового проекту й репрезентовані напрями для покращання перевірки поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення.
Список вживаної літератури укладається з матеріалів, які використовувались при дослідженні тематики. По тексту роботи проставлені виноски на номер джерела у переліку.
В додатку представлені складені автором форми документів, форма №1 та звіт про фінансові результати із статистичної звітності компанії а також аналітичні таблиці а також загальні результати оцінювальних обчислень а також інші джерела, використані в курсовому проекті.
Курсовик зроблений згідно з методологічними рекомендаціями ВИШі, в якому він був зданий, а також згідно до вимог МОН України. По тексту представлені графічні матеріали, а саме такі: таблиці, графіки, гістограми, схеми, алгоритми автоматизації порядку управління. Представлена курсова робота була вже вдало складена у провідному вищому навчальному закладі. Її можна споживати як приклад для написання своєї курсової роботи чи для більшого оволодіння теми дослідження.