Аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості

Курсова робота (код: kr072)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Нормативно-правова база аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
5. Методика загального аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Визначення впливу факторів при аналізі витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Аналіз витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості в комп'ютерному середовищі
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик має в своєму складі вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі висунуто актуальність аналізу калькуляції видатків на продукцію, з'ясовано мету і завдання дослідження, а також розглянуто предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В теоретико-методичних основах дослідження висвітлено становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, наведено науковий зміст собівартості і витрат підприємства, оцінено наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, простежено характеристику нормативно-правової бази стосовно методики аналізу, вивчено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, опрацьовано економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В аналітичній частині курсової роботи досліджено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, охарактеризовано організаційно-інформаційну модель аналізу, розроблено організацію і здійснення оцінки наявності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості, зумовлено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, визначено здійснення чинникового аналізу, сформульовано математичний розрахунок результатів застосування, надано інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках оглянуто узагальнені результати дослідження аналізу, а також розкрито путі, що призводять до вдосконалення аналізу собівартості і витрат підприємства в умовах ринкових відносин.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз прибутку підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.