Аналіз поточних зобов'язань підприємства та своєчасності їх погашення на підприємствах
Курсова робота (код: kr083)
Зміст
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств та своєчасності їх погашення на підприємствах, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Презентація на тему курсової роботи "готельне господарство поточних зобов'язань та своєчасності їх погашення"
Структура курсової роботи по проблемі
Поточний курсовик налічує вступ, теоретичний і аналітичний розділи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі сформульовано актуальність готельного господарства, вивчено мету і завдання курсової роботи, а також надано предмет і об’єкт курсової роботи з аналізу. В теоретичному розділі дослідження охарактеризовано стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, оглянуто економічну сутність діяльності підприємств готельного бізнесу, роз'яснено нормативно-правову базу з аналізу, досліджено загальну характеристику фінансово-господарської діяльності суб’єкта господарювання, представлено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, розкрито економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. У наступному елементі курсової роботи висвітлено економічний аналіз об’єкта дослідження, визначено організаційно-інформаційну модель аналізу, розглянуто організацію і здійснення оцінки наявності поточних зобов'язань підприємств та своєчасності їх погашення на підприємствах, простежено розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, оцінено методику факторного аналізу, зумовлено математичний розрахунок результатів застосування, опрацьовано застосування комп'ютерних технологій при здійсненні аналізу. У висновках висунуто узагальнені результати дослідження аналізу, а також з'ясовано направлення щодо покращення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в період становлення ринкових відносин.