Бухгалтерський облік витрат підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr090)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Обгрунтування економічних показників витрат підприємств ресторанного господарства
2. Економіко-правовий аналіз та склад нормативної бази і спеціальної літератури з обліку витрат підприємств ресторанного господарства
3. Аналіз діяльності підприємства, на даних якого виконується курсова робота
4. Організація обліку витрат підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік витрат підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік витрат підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників витрат підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Курсова робота складає вступ, теоретичну і практичні частини, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі висунуто актуальність менеджменту ресторанної справи, розроблено мету і завдання дослідження, а також роз'яснено об’єкт і предмет дослідження обліку. В розділі по теорії курсової роботи опрацьовано різні напрями розвитку проблеми в загальнотеоретичному плані, оцінено сучасний стан бухгалтерського обліку в Україні, охарактеризовано доктрину бухгалтерського обліку менеджменту в ресторанному бізнесі, простежено нормативне забезпечення і спеціальну літературу, оглянуто загальна економічна характеристика об'єкта, розкрито аналіз діяльності підприємства. В розгляді практики обліку курсової роботи висвітлено організацію обліку, зумовлено питання обліку, з критичної зору, на підставі діючого законодавства України, документування витрат підприємств ресторанного господарства, досліджено аналітичний і синтетичний облік, представлено складання фінансової звітності, розглянуто вживання комп'ютерних засобів при аудиторському обліку. У висновках вивчено узагальнені результати дослідження обліку, а також окреслено напрями вдосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в умовах становлення ринкової економіки.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит фінансового стану підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 250 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.