Аудит витрат підприємства ресторанного господарства
Курсова робота (код: kr096)
Зміст
1. Економічна сутність витрат підприємств ресторанного господарства
2. Місце аудиту витрат підприємств ресторанного господарства в системі контролю
3. Законодавча база і література з аудиту витрат підприємств ресторанного господарства
4. Розгляд діяльності базового підприємства і аналіз основних показників
5. Планування процесу аудиту витрат підприємств ресторанного господарства
6. Методика аудиту витрат підприємств ресторанного господарства
7. Аудит витрат підприємств ресторанного господарства в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Приведена курсова робота містить передмова й концептуальні бази й методичні частини та висновки і пропозиції, перелік вживаних джерел і додаткові матеріали.
У вступі оцінено актуальність тематики курсової роботи і ціль і завдання роботи і з'ясовано предмет, об’єкти та інформативні матеріали й методичний спосіб і напрямки апробації роботи.
У теоретичному пункті представлено методичну характеристику предмету курсової, розгляд міри розробки цих питань вітчизняними та закордонними науковцями, визначення і підтвердження потреби власного напрямку дослідження теми й перегляд права і бази й професійної літератури і надана характеристика системи побудови управління компанії і проаналізовані його головні показники діяльності і активу і пасиву у русі за останні три роки і майбутнє господарювання фірми в цілому, за конкретними напрямами й оцінку щодо можливостей покращання ефективності роботи суб’єкта господарської діяльності.
У аналітичному пункті надано складання програми перевірки та методологію контролю витрат підприємств ресторанного господарства, сформульовано систему бухгалтерського обліку у організації та методику внутрішнього контролю й виведення результатів перевірки та написання звіту контролю.
В висновках і пропозиціях вивчено наслідки проведеного досліду за замислом курсового проекту й виведені пропозиції стосовно вдосконалення контролю витрат підприємств ресторанного господарства.
Перелік використаної літератури збирається із матеріалів, які були використані при вивченні тематики. За текстом курсовика проставлені посилання на число джерела в списку.
В додатках представлені складені студентом форми документів, форма №1, звіти про фінансові результати з річної звітності суб’єкта господарювання й аналітичні табличні матеріали й попередні наслідки аналітичних розрахунків, інші джерела, вживані в курсовому проекті.
Курсовик створений узгоджено з методологічними рекомендаціями вищому навчальному закладі, де він був захищений, а також узгоджено до правил МОН України. По тексту представлені ілюстративні матеріали, а саме такі: таблиці, графіки, діаграми, схеми, алгоритми інформатизації ходу менеджменту. Представлена курсова робота була вже вдало складена в київському вищому навчальному закладі. Її можна вживати як стандарт для написання власної курсової роботи чи для глибшого вивчення тематики досліджування.