Контроль витрат у підприємствах громадського харчування

Курсова робота (код: kr105)

Предмет: контроль і ревізія

Зміст

Вступ
1. Економічна сутність витрат у підприємствах громадського харчування
2. Аналіз нормативної бази і огляд спеціальної літератури з контролю витрат у підприємствах громадського харчування
3. Дослідження діяльності підприємства, на матеріалах якого виконується робота
4. Організаційна стадія контролю витрат у підприємствах громадського харчування
5. Методика контролю витрат у підприємствах громадського харчування
6. Автоматизація контролю витрат у підприємствах громадського харчування
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю витрат у підприємствах громадського харчування, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Представлена курсова робота структурується на: введення й теоретичні частини, методологічні розділи і висновок, регістр використаних джерел та додаток.

У передмові опрацьовано роль теми курсової роботи та мету й завдання проекту і з'ясовано предмет і об’єкти, інформативні матеріали й методичний спосіб й загальну характеристику дослідження.

У першому пункті окреслено загальну характеристику об’єкту дослідження, розгляд міри розробки досліджуваних тем вітчизняними та закордонними ученими, визначення і доведення необхідності особистого напрямку вивчення проблеми та характеристику права і бази й фахових джерел і висунута оцінка системи конструкції керування суб’єкта господарської діяльності й проаналізовані його загальні дані діяльності та активу і пасиву в русі за попередні 3-4 роки та можливості діяльності компанії в цілому й за певними сторонами і оцінки стосовно резервів покращення ефективності поведінки суб’єкта господарювання.

В дослідній рубриці представлено складання програми інспектування та методологію контролю витрат у підприємствах громадського харчування і оглянуто систему фінансового обліку в підприємстві і методику внутрішньогосподарського контролю й узагальнення результатів ревізії, складення висновку аудиту.

У висновках і пропозиціях досліджено наслідки здійсненого вивчення за темою курсового дослідження й показані напрями стосовно удосконалення аудиту витрат у підприємствах громадського харчування.

Реєстр використаних джерел збирається з матеріалів, що використовувались при розгляді проблеми. По тексту курсовика проставлені посилання на номер літератури у реєстрі.

В доповненнях надані складені автором конфігурації документів, баланс й форма №2 із фінансової звітності суб’єкта господарювання і інформаційні табличні матеріали й загальні результати аналітичних розрахунків та інакші матеріали, використані у курсовому досліджені.

Курсовик написаний узгоджено з методичними рекомендаціями ВИШі, де він був захищений, а також відповідно до потреб МОН України. За текстом зображені графічні матеріали, а саме такі: таблиці, графіки, діаграми, схеми, алгоритми інформатизації ходу керування. Дійсна курсова робота була вже вдало складена в провідному ВУЗі. Її можна використовувати як шаблон для написання особистої курсової роботи або для більшого оволодіння теми дослідження.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз грошових потоків підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.