Економічний аналіз витрат підприємства ресторанного господарства
Курсова робота (код: kr142)
Зміст
1. Характеристика витрат підприємств ресторанного господарства як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу витрат підприємств ресторанного господарства і дослідження літератури
3. Характеристика підприємства, на матеріалах якого виконується курсова робота
4. Модель аналізу витрат підприємств ресторанного господарства: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Процес аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
6. Факторний аналіз витрат підприємств ресторанного господарства
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства витрат підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Це курсове дослідження складає вступ, теоретичний розділ і практичну частину, висновки і пропозиції, список літературних джерел. У вступі роз'яснено актуальність менеджменту ресторанної справи, висвітлено мету і завдання дослідження, а також обстежено наукову новизну курсової роботи з аналізу. В частині доктрини курсової роботи представлено місце аналізу в управлінні підприємством, розроблено теорію аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі, надано законодавчі акти і літературу з аналізу, визначено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, розкрито коротку економічну характеристику та систему управління фірмою, проаналізовано головні результати діяльності суб’єкта господарювання. В аналітичній частині курсової роботи охарактеризовано результати аналізу та обґрунтування пропозицій, вивчено теоретичну модель аналізу, розглянуто вертикальний і горизонтальний аналіз витрат підприємств ресторанного господарства, висунуто стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, наведено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, опрацьовано математичний розрахунок результатів застосування, окреслено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках з'ясовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також зумовлено направлення щодо покращення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в нових умовах господарювання.