Економічний аналіз витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості

Курсова робота (код: kr188)

Предмет: фінансовий аналіз

Зміст

Вступ
1. Визначення сутності витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
2. Нормативно-правова база аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості і дослідження літератури
3. Характеристика господарсько-фінансової діяльності підприємства
4. Модель аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості: його методи, показники, об'єкти, суб'єкти, мета і завдання
5. Проведення аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
6. Методика факторного аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу витрат і формування собівартості продукції підприємства харчової промисловості
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 250 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади оцінки витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик має в своєму складі вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, реєстр застосованої літератури. У вступі висвітлено актуальність аналізу калькуляції видатків на продукцію, визначено мету і завдання курсової роботи, а також з'ясовано інформаційну базу дослідження з аналізу. В теоретико-методичних основах дослідження досліджено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, розглянуто теорію аналізу собівартості і витрат підприємства, надано правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, окреслено критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, проаналізовано характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, обстежено аналіз основних ознак господарювання компанії за останні роки. У наступному елементі курсової роботи роз'яснено результати аналізу та обґрунтування пропозицій, наведено об’єкти, суб’єкти, методичні прийоми, інформаційну базу аналізу, представлено аналіз структури і динаміки витрат і формування собівартості продукції харчової промисловості, оглянуто стан аналізу на підприємстві та пропозиції по його удосконалення, простежено аналіз впливу факторів на результативний показник, розроблено математичний розрахунок результатів застосування, вивчено вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках сформульовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також опрацьовано направлення щодо покращення аналізу собівартості і витрат підприємства в нових умовах господарювання.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит стану бухгалтерського обліку підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 250 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.