Економічний аналіз поточних зобов'язань підприємства готельно-ресторанного бізнесу

Курсова робота (код: kr199)

Предмет: готельне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
6. Визначення впливу факторів при аналізі поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
7. Методика аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Поточний курсовик налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі з'ясовано актуальність готельного господарства, оцінено мету і завдання дослідження, а також розглянуто методичні прийоми дослідження з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи наведено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, сформульовано теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, охарактеризовано законодавчі акти і літературу з аналізу, опрацьовано критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, оглянуто характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, представлено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В практичному розділі курсової роботи зумовлено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, розкрито інформаційне забезпечення та методи аналізу, обстежено аналіз структури і динаміки поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, простежено напрямки удосконалення методики аналізу, досліджено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, надано фінансову оцінку ефективності використання, розроблено інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках висвітлено узагальнені результати дослідження аналізу, а також висунуто путі, що призводять до вдосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в системі господарської діяльності.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аналіз грошових коштів підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.