Економічний аналіз поточних зобов'язань підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Курсова робота (код: kr199)
Зміст
1. Характеристика поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Об'єкти, суб'єкти, методи і показники аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
5. Методика загального аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
6. Визначення впливу факторів при аналізі поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу
7. Методика аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Поточний курсовик налічує вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, перелік використаної літератури. У вступі з'ясовано актуальність готельного господарства, оцінено мету і завдання дослідження, а також розглянуто методичні прийоми дослідження з аналізу. В теоретичному розділі курсової роботи наведено роль аналізу в господарській діяльності підприємства, сформульовано теорію аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу, охарактеризовано законодавчі акти і літературу з аналізу, опрацьовано критичні погляди різних вчених з різних джерел щодо аналізу, оглянуто характеристику організаційної структури та видів діяльності підприємства, представлено динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. В практичному розділі курсової роботи зумовлено аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, розкрито інформаційне забезпечення та методи аналізу, обстежено аналіз структури і динаміки поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу, простежено напрямки удосконалення методики аналізу, досліджено фактори, що впливають на об'єкт аналізу, надано фінансову оцінку ефективності використання, розроблено інформатизацію і автоматизацію в ході оцінки. У висновках висвітлено узагальнені результати дослідження аналізу, а також висунуто путі, що призводять до вдосконалення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в системі господарської діяльності.