Аналіз поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Курсова робота (код: kr315)
Зміст
1. Економічна сутність поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
2. Законодавче забезпечення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення і огляд спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
5. Проведення аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
6. Факторний аналіз поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
7. Застосування комп'ютерної техніки в процесі аналізу поточних зобов'язань підприємств готельно-ресторанного бізнесу та своєчасність їх погашення
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади готельного господарства поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Представлена курсова робота має в своєму складі вступ, концептуальний і прикладний елементи, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі досліджено актуальність готельного господарства, з'ясовано мету і завдання курсової роботи, а також сформульовано інформаційну базу курсової роботи з аналізу. В теоретичних засадах дослідження окреслено стан сучасного аналізу суб'єктів господарювання, оглянуто науковий зміст діяльності підприємств готельного бізнесу, зумовлено наукові джерела і законодавчо-правову основу з аналізу, розкрито загальну характеристику фінансово-господарської діяльності суб’єкта господарювання, визначено структуру керівництва компанії та її основних підрозділів, розглянуто економічний і фінансовий потенціал фірми та його використання. В другій частині курсової роботи проаналізовано аналіз об’єкта дослідження за розробленою методикою, представлено організаційно-інформаційну модель аналізу, висунуто аналіз структури і динаміки поточних зобов'язань та їх погашення на підприємствах готельно-ресторанного господарства, опрацьовано розрахунки економічної ефективності від впровадження пропозицій, роз'яснено здійснення чинникового аналізу, висвітлено математичний розрахунок результатів застосування, наведено використання новітньої техніки в процесі аналізу. У висновках охарактеризовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також надано шляхи поліпшення аналізу діяльності підприємств готельного бізнесу в системі господарської діяльності.