Контроль формування й використання запасів торгівельного підприємства
Курсова робота (код: kr324)
Зміст
1. Значення контролю формування й використання запасів торгівельного підприємства в системі управління підприємством
2. Нормативно-правове регулювання контролю формування й використання запасів торгівельного підприємства і аналіз спеціальної літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Планування контролю і ревізії формування й використання запасів торгівельного підприємства
5. Ревізія формування й використання запасів торгівельного підприємства в системі контролю підприємства
6. Автоматизація контролю формування й використання запасів торгівельного підприємства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади фінансового контролю формування й використання запасів торгівельного підприємства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Презентація на тему курсової роботи "контроль і ревізія формування й використання запасів"
Структура курсової роботи по проблемі
Поточна курсова робота складається із підрозділів: введення, теоретичні бази та прикладні рубрики та висновки і пропозиції, регістр використаної літератури, а також додаткові матеріали.
У передмові розглянуто значення теми курсової роботи та мету й задачі проекту і охарактеризовано предмети, об’єкти, інформаційні бази і методичні засоби та наукову новизну роботи.
В першій частині окреслено методичний зміст об’єкту дослідження, оцінку міри розробки цих питань вітчизняними та іноземними фахівцями, визнання і доказ потреби особистого напряму опрацювання проблеми й огляд нормативної бази і фахової літератури, надана оцінка стану побудови керування компанії та проаналізовані його основні статті діяльності, ресурсів в русі за попередні три роки і перспективи господарювання товариства взагалі та за окремими шляхами та враження стосовно можливостей покращання якості роботи суб’єкта господарювання.
В методичному пункті роз'яснено планування контролю, методологію аудиту формування й використання запасів торгівельного підприємства, простежено систему бухгалтерського обліку у підприємстві та методику внутрішнього контролювання і виведення результатів ревізії, складення висновку перевірки.
В висновку розроблено результати зробленого дослідження за концепцією курсової роботи і висунуті шляхи відносно вдосконалення перевірки формування й використання запасів торгівельного підприємства.
Перелік уживаної літератури збирається із матеріалів, які були використані при дослідженні проблеми. По тексту курсовика виставлені виноски на номер літератури у списку.
У доповненнях надані розроблені студентом шаблони документів, баланси та звіти про фінансові результати із статистичних звітів підприємства і аналітичні табличні матеріали й попередні наслідки аналітичних обчислень а також інакші матеріали, застосовані в курсовому досліджені.
Курсовик створений узгоджено з методологічними рекомендаціями ВИШі, в котрому він був зданий, а також згідно до установ міністерства освіти і науки України. По тексту представлені ілюстративні матеріали, а саме наступні: таблиці, графіки, діаграми, схеми, алгоритми автоматизації ходу керування. Поточна курсова робота була вже успішно захищена в провідному вищому навчальному закладі. Її можна споживати як стандарт для створення своєї курсової роботи чи для сильнішого оволодіння тематики досліджування.