Аналіз затрат виробництва і реалізації продукції підприємства ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr382)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Характеристика затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства як об'єкту дослідження
2. Нормативно-правова база аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства і дослідження літератури
3. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Проведення аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Визначення впливу факторів при аналізі затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Удосконалення методики аналізу при використанні інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Дана курсова робота має в своєму складі вступ, теоретичну основу і практику аналізу, висновки і пропозиції, основну літературу. У вступі вивчено актуальність менеджменту ресторанної справи, розкрито мету і завдання курсової роботи, а також висунуто інформаційну базу дослідження з аналізу. В теоретичних засадах курсової роботи надано становище аналітичної оцінки в менеджменті підприємства, з'ясовано економічну сутність менеджменту в ресторанному бізнесі, проаналізовано правові акти і дослідження спеціальну літературу з аналізу, охарактеризовано основні економічні показники діяльності об'єкта дослідження за останні 3 звітних роки, простежено організаційно-економічну характеристику об’єкта, на матеріалах якого виконується аналіз, сформульовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства протягом 3 років. У наступному елементі курсової роботи досліджено розробку і обґрунтування методики аналізу, розроблено теоретичну модель аналізу, окреслено методику загального аналізу затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, висвітлено виявлення недоліків та вказання способів їх виправлення і профілактики, зумовлено методику факторного аналізу, визначено розрахунок відносних показників стану, зміни і використання, розглянуто вживання комп'ютерних засобів при проведенні оцінки. У висновках опрацьовано узагальнені результати дослідження аналізу, а також оглянуто шляхи поліпшення аналізу менеджменту в ресторанному бізнесі в умовах ринкових відносин.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит матеріальних ресурсів підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.