Аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємства ресторанного господарства
Курсова робота (код: kr415)
Зміст
1. Економічна характеристика затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
2. Аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства в системі управління підприємством
3. Нормативно-правове регулювання аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства і огляд спеціальної літератури
4. Коротка організаційна характеристика та аналіз діяльності підприємства
5. Організація і планування аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Методика аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Аудит затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства в умовах застосування новітніх інформаційних технологій
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном
надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Дійсна курсова робота складається із підрозділів: вступ та теоретичні розділи та методичні пункти, а також висновки і пропозиції, список використаної літератури і додаткові матеріали.
У вступі з'ясовано значення теми курсового дослідження, ціль, завдання проекту та простежено предмет й об’єкт, інформаційну базу і методичні засоби та загальну характеристику проекту.
В першому розділі досліджено теоретико-методичну суть об’єкту курсової, оцінку ступеню розробки поточних проблем вітчизняними та іноземними вченими, визначення і підтвердження потреби свого напрямку вивчення проблеми і огляд законодавства і бази, спеціальних джерел та складена характеристика порядку конструкції керування суб’єкта господарської діяльності, проаналізовані його загальні дані діяльності, балансу в русі за колишні три періоди та перспективи діяльності товариства загалом, за окремими курсами й враження стосовно можливостей покращання ефективності роботи товариства.
В аналітичній рубриці визначено систему інспектування і здійснення аудиту затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, сформульовано систему бухобліку в фірмі, методику внутрішньогосподарського контролювання, виведення наслідків перевірки й складання висновку перевірки.
У висновках і пропозиціях надано наслідки здійсненого вивчення за темою курсової роботи і окреслені путі відносно удосконалення перевірки затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства.
Список використаної літератури збирається з матеріалів, що були використані при вивченні проблеми. За текстом курсовика виставлені виноски на число літератури у реєстрі.
У додатках надані складені автором конфігурації документів, форма №1 й звіти про фінансові результати із річних звітів підприємства, оцінювальні таблиці і первинні наслідки аналітичних обчислень та інші джерела, використані у курсовому проекті.
Курсовик написаний відповідно з методичкою інституті, в якому він захищався, а також згідно до правил міністерства освіти і науки України. По тексту представлені графічні дані, а саме наступні: таблиці, графіки, діаграми, схеми, алгоритми комп’ютеризації процесу менеджменту. Пропонована курсова робота була вже якісно здана у столичному ВУЗі. Її можна споживати як шаблон для виготовлення власної курсової роботи чи для більшого вивчення тематики досліджування.