Бухгалтерський облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
Курсова робота (код: kr456)
Зміст
1. Поняття та класифікація затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури з питань обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
3. Оцінка ефективності діяльності підприємства, на базі якого виконується курсова робота
4. Облікова політика та її вплив на облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:

відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення
Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.
В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.
Структура курсової роботи по проблемі
Представлена робота складає вступ, теорію і практику обліку, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі оглянуто актуальність менеджменту ресторанної справи, сформульовано мету і завдання курсової роботи, а також представлено методичні прийоми дослідження обліку. В пунктах теорії дослідження висунуто відповідність діючої організації обліку в компанії сучасним вимогам розвитку економіки, висвітлено облік як інформаційна база управління, розкрито теоретичний зміст менеджменту в ресторанному бізнесі, вивчено нормативне забезпечення і спеціальну літературу, з'ясовано роль і місце об'єкта в діяльності підприємства, розглянуто організаційно-економічну характеристику підприємства. В практичному розділі курсової роботи проаналізовано організацію обліку, опрацьовано питання обліку, з критичної зору, на підставі діючого законодавства України, документи з обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, окреслено аналітичний і синтетичний облік, охарактеризовано узагальнення показників у звітах підприємства, розроблено застосування інформаційних технологій при здійсненні обліку. У висновках роз'яснено узагальнені результати дослідження обліку, а також визначено напрями вдосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в системі ринкової економіки.