Бухгалтерський облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства

Курсова робота (код: kr456)

Предмет: ресторанне господарство

Зміст

Вступ
1. Поняття та класифікація затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури з питань обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
3. Оцінка ефективності діяльності підприємства, на базі якого виконується курсова робота
4. Облікова політика та її вплив на облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
5. Первинний облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
6. Фінансовий облік затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
7. Відображення показників затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства у фінансовій звітності підприємства
8. Використання комп'ютерної техніки в обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури

Додатки

Як отримати?
Для купівлі або замовлення
передзвоніть за телефоном

надійшліть повідомлення Viber, Watsapp, Telegram на номер:
відправте листа за адресою: 3322398@gmail.com
або заповніть форму замовлення

Також Ви можете залишити номер телефону і ми Вам передзвонимо:
Введіть номер телефону:


Ціна - 400 грн.

Представлена курсова містить вступ, теоретичну і практичні частини дослідження, висновки і пропозиції щодо удосконалення методик і список використаної літератури.

В курсовій досліджені головні засади ресторанного господарства затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, а також проаналізовані основні показники діяльності компанії за останні роки.


Структура курсової роботи по проблемі

Представлена робота складає вступ, теорію і практику обліку, висновки і пропозиції, список використаних джерел. У вступі оглянуто актуальність менеджменту ресторанної справи, сформульовано мету і завдання курсової роботи, а також представлено методичні прийоми дослідження обліку. В пунктах теорії дослідження висунуто відповідність діючої організації обліку в компанії сучасним вимогам розвитку економіки, висвітлено облік як інформаційна база управління, розкрито теоретичний зміст менеджменту в ресторанному бізнесі, вивчено нормативне забезпечення і спеціальну літературу, з'ясовано роль і місце об'єкта в діяльності підприємства, розглянуто організаційно-економічну характеристику підприємства. В практичному розділі курсової роботи проаналізовано організацію обліку, опрацьовано питання обліку, з критичної зору, на підставі діючого законодавства України, документи з обліку затрат виробництва і реалізації продукції підприємств ресторанного господарства, окреслено аналітичний і синтетичний облік, охарактеризовано узагальнення показників у звітах підприємства, розроблено застосування інформаційних технологій при здійсненні обліку. У висновках роз'яснено узагальнені результати дослідження обліку, а також визначено напрями вдосконалення обліку менеджменту в ресторанному бізнесі в системі ринкової економіки.

Також у нашій базі є готові курсові на тему Аудит основних засобів підприємства.

Схожі готові теми:

Ця готова курсова робота вже була успішно захищена в одному з українських ВНЗів з високою оцінкою. Ціна курсової роботи - 400 грн.

Якщо у Вас схожа тема, але не підходить план, ми переробимо зміст і актуалізуємо дані курсової роботи за 400 грн.

Також ми можемо написати нову унікальну курсову роботу на цю тему, що пройде перевірку на плагіат, за 750-950 грн.